UNELMIESI TANSSISTUDIO

Haaveiletko omasta tilasta tanssille ja rakkaan lajin parissa rentoutumiselle? Helpottuisiko arkesi jos voisit harjoitella ainakin välillä kotosalla?

Rakentamisessa puhaltavat uudet tuulet. Oman tanssistudion ei tarvitse enää olla kaukainen haave. Enää emme rakenna normien mukaisesti vaan omien, uniikkien tarpeidemme mukaan. Yksilöllisyys ulottuu remontointiin saakka, eivätkä ennen erikoiset ideat enää vaikuta yhtä kummallisilta. Miksei ballerinalla tulisi olla tilaa baletin harjoittamiseen?

Projektin rahoitus

Remontin tai rakentamisen rahoittaminen voi kuitenkin olla vaikeaa, etenkin jos loistoideasi kotisi uudistamiseen iskee sponttaanisti. Yksi kätevä tapa rahoittaa tälläisiä suuria rakennus- ja remontointiprojekteja on pelata rahapelejä, esimerkiksi luotettavalla Mobilebet-kasinolla, jolla voit pelata kaikilla älylaitteilla helposti vaikkapa harjoitusten välissä tai pitkällä kiertueella. Näin rahat suureenkin projektiin voi voittaa hetkessä, ottamatta monimutkaisia ja kalliita lainoja pankista. Mobilebetin vahvuus on myös sen monipuolisuus, sillä se tarjoaa pelejä alan kaikilta suurimmilta tarjoajilta ja sen valikoimasta on jokaisen helppo löytää suosikkinsa. Kaiken lisäksi valikoima tarjoaa vaihtelua ja mahdollisuuksia kokeilla omia vahvuuksiaan erilaisissa peleissä. Oheinen linkki tarjoaa lukijoillemme Mobilebetin bonuskoodin, jolla on hyvä ja helppo aloittaa projektisi rahoituksen kerääminen.

Unelmiesi studio

Peleissä on mahdollista voittaa tuhansia euroja, jotka voisit sijoittaa unelmakotisi ja –tanssistudiosi suunnitteluun. Remontti sujuukin jouhevammin ja mukavammin, kun rahoitus on suunniteltu ja hoidettu kerralla alussa ja niin, että varaa jää myös inspiraatiolle ja omien haaveidesi toteuttamiselle polun varrella. Kotisi tulisi olla mahdollisimman mukava ja toimiva tila, missä on tilaa hoitaa päivittäinen harjoittelu ja säästää harjoituksiin matkustamiseen kuluva aika lisäharjoitteluun tai arjen hoitamiseen kiireitä helpottaaksesi. Olisiko siis aika muuttaa sekalaisen tavaran viemä tila arkea helpottavaksi harjoittelutilaksi ja luoda unelmiesi tanssitila?

Rohkaisemme tanssijoita uudistamaan luovasti ja kekseliäästi – vanhojen standardien ei enää tarvitse sanella kaikkea rakentamista ja uudistamista. Kotien tulee nyt muokkautua omiin tarpeisiimme, eikä erikoisiakaan ratkaisuja tulisi karttaa vain erikoisuuden vuoksi. Rahoituksen ei myöskään enää tarvitse olla este sinun ja unelmatilasi välillä. Remonttikassan kartuttaminen sujuu nopeasti ja hauskasti Mobilebetin pelien parissa, ja voitte kilpailla kassojen kartuttamisesta yhdessä ryhmäsi tanssijoiden kanssa! Pian onkin aika aloittaa unelmatilasi luominen kesäpäivien lomassa, jotta syksyn alkaessa voit aloittaa arjen uudessa, toimivassa ja rentouttavassa tilassa, joka luo lisää aikaa harjoitteluun ja arkeen.

Hemmottele itseäsi

Palkitse ahkera harjoittelusi kotistudion tuomalla arjen helpotuksella. Vähempi stressi parantaa suoritustasi, emmekä me ammatilaiset voi kuin suositella pienen harjoittelutilan rakentamista kotiin. Se motivoi myös kehonhuoltoon ja ahkerampaan venyttelyyn, mikä pitää kroppasi terveenä ja parhaassa mahdollisessa terässä. Myös vaikeimpien koreografioiden harjoittelu sujuu monilla parhaiten omassa tahdissa omassa rauhassa.

Ryhdy siis remonttikassan kartuttamiseen jo tänään, jotta pääset pian nauttimaan oman harjoittelutilasi rauhasta ja käytännöllisyydestä arjessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

instinct