Hauskat naamiaisasut pienelle ballerinalle

Asuuko sinunkin kotonasi pieni ballerina, jossa ihanan pehmoiset vaaleanpunaiset tutut ja kauniilla silkkinauhoilla solmittavat tossut saavat aikaan ihastuksenhuokauksia? Baletti on kaikenikäisten harrastus, mutta tyypillisesti siihen hurahtavat juurikin pikkutytöt, jotka noita täydellisen keveästi mekoissaan tanssahtelevia ballerinoja katsellessaan ovat täydessä hurmiossa. Monen tytön

“>lapsuuden harrastuksiin onkin kuulunut baletti: siinä missä tämä laji on näyttävä, on se kuitenkin myös hyvin kurinalainen ja rankka harrastus eikä sovi todellakaan jokaiselle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö jokainen ballerinaksi haluava voisi olla sellainen – ainakin yhden päivän ajan!

Jos kotonasi siis asuu pieni balettia ihaileva tyttö, jolle haluaisit tarjota hänen unelmiensa elämyksen ballerinana vailla harrastuksen tuomio paineita, jatka lukemista. Meillä on keino, jonka avulla jokainen voi kokeilla ballerinana olemista, nimittäin naamioituminen sellaiseksi!

Lasten naamiaisjuhlat ovat oiva paikka kokeilla unelmien asua

Jokainen lapsi haaveilee jostakin – yksi haluaa olla rohkea ja tulta uhmaava hurja palomies, toinen haluaa olla viattomia ihmisiä pulasta pelastava supersankari ja kolmas kauniissa mekoissa päivä toisensa jälkeen tanssahteleva prinsessa. Monen pienen tytön haaveena on olla kaunis ja siro, vaaleanpunaisessa tutussa keveästi hyppelehtivä ballerina. Mikä tahansa lapsesi haave onkaan, asiantuntijat suosittelevat ruokkimaan lapsen itsetuntoa ja mielikuvitusta antamalla tälle mahdollisuuden asettua haluamaansa rooliin. Juuri tämän takia viime aikoina yleistyneet lasten naamaisjuhlat ovatkin niin oiva keksintö: lapset voivat pitää hauskaa juhliessaan ystävänsä syntymäpäivää ja samalla eläytyä aina unelmoimaansa rooliin superpahiksena tai ballerinana. Naamiaiset itsessään toimivat oivana ohjelmanumerona, ja lisäksi juhlissa voidaan esimerkiksi palkita parhaita asuja. Vanhemmillekaan tämä ei tuota ylimääräistä päänvaivaa, sillä partyking.fi tarjoaa saman katon alla niin asut kuin pippaloiden koristeetkin.

Mihin sitä lapseni pukisin? Jos pienelle ballerinallesi on tullut kutsu naamiaisjuhliin ja haluaisit ilahduttaa häntä pukemalla hänet kauniiseen asuun, tässä sinulle muutama loistava asuidea:

  • 1. Joutsenlammen Odette

Jokainen meistä on joskus nähnyt jonkin version Joutsenlammen baletista! Jos pieni ballerinasi rakastaa olla huomion keskipisteenä, saattaa tämän maailman tunnetuimman baletin pääosan rooliin eläytyminen sujua häneltä kuin luonnostaan. Ehosta pieni kaunotar tutuun ja valkoisiin sulkiin, niin lookisi on valmis!

  • 2. Anniina Balleriina

Tämä lasten suosikkipiirretty yhdistää kaksi monen lapsen suosikkiasiaa: eläimet ja baletin. Maalaa pienelle ballerinallesi hiiren nenu ja viikset kasvovärillä, pue tämä balettitanssijan asuun, anna tälle satiininauha ja sido takapuolelle pitkä häntä. Suosikkihahmon roolin ottaminen käy helpommin kuin olisit koskaan osannut kuvitellakaan!

  • 3. Musta joutsen

Maailman tunnetuimpaan balettiin sisältyy jännittävä vastakkainasetelma – hyvä ja paha, musta ja valkoinen. Jos lapseltasi löytyy taipumusta dramatiikkaan, pystyy hän varmasti eläytymään myös mustan joutsenen rooliin. Pue hänet mustaan balettiasuun, pöyheään mustaan tutuun ja mustiin höyheniin sekä näyttävään mustaan naamioon, niin juhlien katseenvangitsija on vissi!

  • 4. Prima Ballerina

Kuka ballerina ei haluaisikaan olla se maailman paras ja jokaisen kadehtiva balettikaunotar? Jokainen meistä tähtää harrastuksellaan huipulle, ja jokaisella asuu sisällään pieni julkisuutta ja toisten kehuja kaipaava osa. Jos lapsesi on kaikkea muuta kuin vaatimaton, ilahtuu hän taatusti saadessaan esittää Prima Ballerinaa!

  • 5. Led-ballerina

Tästä juhlien hauskin look: ballerina led-tehosteilla! Lisää tavalliseen tutuun värillistä led-nauhaa, niin illan pimetessä illan hohtavin kaunotar paljastuu kaikille muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

instinct