Balettiteemainen huone lapselle

Pienen lapsen huone on lapselle tärkeä osa elämää, ja siksi kannattaakin miettiä, mistä lapsi tykkää ennen huoneen sisustamista ja tapetointia. Jos lapsesi on suuri baletin ystävä, niin silloin voi alkaa miettimään balettiteemaisia tapetteja sekä värimaailmoja. Vaikka lapsesi ei olisikaan ilmaissut kiinnostusta balettiin, niin varmasti jokainen pieni tyttö olisi onnellinen balettiteemaisesta huoneesta, sillä onhan se nyt yksi arvostetuimpia sekä taiteellisimpia urheilulajeja koko maailmassa.

Minkälaiset värimaailmat sekä kuviot sopii balettiin

Baletissa värimaailmat ovat useimmiten hyvin paljolti painottuneet vaaleanpunaisiin sekä hieman vaaleampiin väreihin. Myös kauniit vaaleansiniset värit voivat olla hyvinkin lähellä balettia. Näitä kannattaa tietenkin testailla ja miettiä ennen kuin ottaa pensselin sekä maalipurkin käsiin. Kannattaa vaikkapa testailla erivärisiä maaleja pienelle valkokankaalle tai paperille ja pitää sitä seinää vasten jotta näkee hieman miltä se näyttää.

Baletti on hyvin taiteellinen laji, joten myös tapetit ovat hyvä vaihtoehto huoneen sisustamista ajatellen. Tapetteja löytyy monenlaisia, monenvärisiä, ja niissä on monia eri kuvioita. Voi miettiä lapsen huoneeseen esimerkiksi kaunista vaaleanpunaisen sävyistä tapettia, jossa on hienoja ja hentoja kuvioita. Sellaisen sopisi varmasti balettiteemaiseen huoneeseen. Myös vaaleansininen sekä valkoinen Kotitapetti erilaisilla kuvioilla olisi oiva valinta. Näitäkin tietenkin kannattaa selailla ja miettiä tarkkaan, sillä tottakai jokainen vanhempi haluaa, että lapsi viihtyy omassa huoneessa.

Esimerkiksi myös syksyn värit ovat hyvin balettimaisia, sillä kukapa ei tykkäisi oranssin sekä ruskean yhdistelmästä. Mutta joka tapauksessa tapetteja löytyy monenlaisia, ja balettiteemaiseen huoneeseen voi sopia hyvin moni väri ja kuvio.

Huonekalut

Huonekalut ovat tärkeä osa huonetta, joten on tärkeää, että ne sopivat yhteen tapetin tai maalin kanssa. Esimerkiksi jos huone on syksyn väreissä, niin sinne ei varmaan ole sopivaa laittaa sinistä pöytää tai sänkyä. Jos huone on esimerkiksi vaaleanpunaisen sävyinen, niin voi miettiä, että sinne voisi laittaa esimerkiksi valkoista pöytää, hyllyä tai jotain siihen suuntaan viittaavaa.

Balettia miettien, huoneeseen voisi sopia esimerkiksi jokin vähän hienompi kattolamppu, jossa on hienot kuviot ja se sopii huoneen väreihin. Joka tapauksessa balettia harrastavalle tai baletista kiinnostuneelle lapselle olisi varmasti unelmien täyttymys saada balettiteemainen huone itselleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

instinct