Vinkkejä juhlapukeutumiseen isokokoisille naisille

Ovatko juhlat tulossa ja mietit, mitä laittaisit päällesi tärkeään tilaisuuteen? Saat tässä koottuja vinkkejä siitä, miten voit tuoda vartalosi linjoja esiin ja korostaa kurvejasi kauniisti. Vartalosi on parhaimmillaan, kun puet päälle sitä hemmottelevat vaatteet. Oletko miettinyt, mitä materiaaleja, malleja tai kuvioita haluaisit sisällyttää pukeutumiseesi? Testaa ideasi vinkkejä vasten – ehkäpä saat uusia ideoita ja haluat vaihtaa tyylisi uuteen.

Close Up Of Overweight Woman Squeezing Waistline With Hands

Close Up Of Overweight Woman Squeezing Waistline With Hands

 

Mekko on ihannevaate pyöreille naisille

 

XL-muotia on nykyisin saatavilla runsaasti niin kivijalkamyymälöissä kuin netissä. Saatat kuitenkin tarvita käyttökelpoisia vinkkejä, kun etsit sitä parasta juhla-asua. Mikä on mielestäsi vartalosi paras kohta? Onko se dekoltee, sääret tai kauniit käsivarret? Mieti jo etukäteen, mitä eniten haluaisit tuoda esiin. Vaikka joskus saattaa tuntua, että mikään kohta ei miellytä itseä, voit kysyä neuvoa ystäviltä. He näkevät sinut varmasti eri silmin kuin itse näet itsesi.

 

Kurvikkaat naiset voivat alkaa rakentaa juhlavaatteitaan asukokonaisuudesta, jotta korostetaan pukeutumisessa erityisesti kaunista dekolteeta ja kapeita sääriä. Juhlapukeutumiseen sopivatkin aivan loistavasti tyylikkäät juhlamekot, joita on saatavilla lukemattomissa eri malleissa ja tyyleissä. Mekot isot koot löydät helposti suoraan netistä, josta tilatessasi saat myös selata laajaa tarjontaa nopeasti ja tehokkaasti. Vältät siis turhan kaupungilla juoksemisen ja vaatteiden sovittamisen – miksi tuhlaisit siihen aikaa, kun voit hoitaa ostokset kaikessa rauhassa kotona. Tällöin eivät kiireiset aikataulutkaan haittaa!

 

Mekon etuja on myös se, että pelkistetymmän mallin valitessasi voit käyttää mekkoa myös arkena. Yksinkertainen mekko muuntuu juhlaan hyvin, kun yhdistelet siihen erilaisia huiveja, koruja ja laukkuja. Musta, yksinkertainen mekko on täydellinen perusvaate: musta väri kaventaa ja hoikentaa vartalon linjoja visuaalisesti. Lisäksi voit yhdistellä siihen laajaa väriskaalaa: mustan kanssa sopivat yhtä hyvin niin kullan- kuin hopeanväriset korut, kirkkaat huivit kuin laukutkin.

 

Oletko housujen ystävä – mieti, mitä korostat

 

Vyötärön linjaa kannattaa myös harkita: jos pyöreyttä on kertynyt keskivartaloon, kannattaa välttää suoria, vartalon katkaisevia linjoja. Housut ovat tässä mielessä haastava valinta, joten tutustu malleihin huolella ennen ostoksen tekemistä. XL-muoti on suunniteltu vastaamaan isokokoisten naisten tarpeisiin, joten housumallit ovat yleensä joustavia ja niissä on otettu huomioon vyötärön kaareva linja. Tiukat, vartalonmyötäiset housut sopivat siis loistavasti myös juhlavaatteeksi, kun yhdistät niihin pitkän jakun tai kevyenä hulmuavan tunikan. Sujauta jalkaan vielä tyylikkäät korkokengät, joiden ansiosta saat linjoihisi lisää hoikkuutta ja kaunista pituutta. Upeat ja näyttävät kengät ovat kuin piste i:n päälle, jos asusi on muuten suhteellisen yksinkertainen. Muista, että liika sävy-sävyyn ajattelu on menneen talven lumia asusteiden suhteen. Voit siis rauhallisin mielin yhdistellä vaikka kullanhohtoiset korkokengät ja käärmekuvioisen laukun – tyylikästä, vai mitä!

 

Oli valintasi sitten mekko tai housut, tunnet itsesi itsevarmaksi, kun olet valinnut omia linjojasi parhaiten pukevan asukokonaisuuden. Juhlapukeutuminen on hauskaa – tee siis ostoksilla käymisestä itsellesi mahdollisimman mukavaa ja hae ideoita suoraan netistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

instinct